Tilpasset Probe Bendable K-type Thermocouple

Tilpasset Probe Bendable K-type Thermocouple

Hovedfordelen 1. Høy måle nøyaktighet. På grunn av direkte kontakt med det målte objektet, uten påvirkning av mellommedier. 2. Bredt måleområde, vanlige termoelementer kan måles kontinuerlig fra minus 50 grader til 1600 grader, og noen spesielle termoelementer ...

K type thermocouple.jpg

K type thermocouple3.jpg

K type thermocouple2.jpg

K type thermocouple4.jpg

K type thermocouple10.jpg

K type thermocouple5.jpg

K type thermocouple6.jpg

K type thermocouple7.jpg

K type thermocouple8.jpg

K type thermocouple9.jpg

Den største fordelen
1. Høy måle nøyaktighet. På grunn av direkte kontakt med det målte objektet, uten påvirkning av mellommedier.
2. Bredt måleområde, vanlige termoelementer kan måles kontinuerlig fra minus 50 grader til 1600 grader, og noen spesielle termoelementer kan måle opp til -269 grader (som gull, jern, nikkel, krom), opp til 2800 grader som wolfram, tantal). ).
3 enkel struktur, enkel å bruke. Termoelementer består vanligvis av to forskjellige typer ledninger, og er ikke begrenset av størrelse og begynnelse. De har en beskyttende hylse og er veldig praktiske å bruke.

Kontakt oss

112 拷贝.jpg

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av tilpasset probe bendable k-type termoelement siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av tilpasset probe bendable k-type termoelement. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: tilpassede sonde bøybare k-type termoelement produsenter, leverandører, fabrikk