Far Infrarød Keramisk Varmertype Keramisk Varmeapparat Infrarød

Siden 1985 har superbheater vært engasjert i forskning og utvikling og produksjon av elektrotermiske materialer, som er en av de få produsentene i Kina som har vært engasjert i elektrotermiske materialer. Etter mange års utvikling har superheater fortsatt å vokse i elvarmeindustrien. Hittil har vi flere profesjonelle fabrikker og mange aksjer Holding fabrikk og profesjonelt salgsselskap, produksjonen verksted har over 20.000 kvadratmeter, mer enn 30 produktutviklingsingeniører, 500 profesjonelle ansatte og 300 produksjonsutstyr og mer enn 100 profesjonelle testinstrumenter.

Far Infrarød Keramisk Varmertype Keramisk Varmeapparat Infrarød

a) størrelse: 292 * 92mm, 245 * 60mm, 122 * 122mm, 122 * 60mm, 60 * 60mm  

b) hvit, svart, rød, gul
c) Kanthal wire

Keramisk infrarød varmeapparat er laget av keramisk materiale av høy aluminiumoksyd.

1. Radioaktive egenskaper: En maksimal monokromatisk strålekomponent oppnådde 0,9, den normale totale strålingshastigheten er større enn 0,83.
2. Termisk responstid: fra romets normale temperatur til en konstant verdi av radiantpanelets overflatetemperaturer mindre enn 20 minutter.
3. Degenerasjon av varm og kald motstand: Fem alternerende varm og kald test av ingen peeling, ingen sprekker.
4. Strålende temperatur inhomogenitet: ≤ 15%
5. Strømfeil: Den nominelle arbeidsspenningen ≤ 5%
6. Kaldisolasjonsmotstand: 500V megger> 2mΩ
7. Varmeisolasjonsmotstand: 500V megger> 0.5mΩ
8. Bruk livet> 3000 timer.


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjonen av infrarød keramikkvarmer type keramisk varmelegemeinfrarød siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av infrarød keramikkvarmer type keramisk varmeapparat infrarød. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt vår fabrikk.
Hot Tags: langt infrarød keramisk varmeapparat type keramisk varmeapparat infrarød produsenter, leverandører, fabrikk