Spiral Flat Heater

Spiral Flat Heater

Flatvarmer er en alternativ form for varmeapparat. Det har funksjon av oppvarming for flyt av flytende, gassformet medium. Når oppvarmingsmediet gjennom elektrisk varmekilde oppvarmingskammer under trykk, etter prinsippet om fluid termodynamikk jevnlig ta bort fra arbeidet med elektriske komponenter ...


Flatvarmer er en alternativ form for varmeapparat. Det har funksjon av oppvarming for flyt av flytende, gassformet medium. Når oppvarmingsmediet gjennom det elektriske varmeoppvarmekammeret under trykk tar med jevne mellomrom av arbeidet med elektriske komponenter i den store varmen som oppstår av temperaturen til oppvarmingstemperaturen, til brukerprosessbehovet, ved prinsippet om væsketermodynamikk. Samtidig har den et stort kontaktområde, oppvarmingshastighet, varmeoverføringseffektivitet, sparing plass, kraft, oppvarming raskt, høy pålitelighet, høy varmekapasitet, lange levetid fordeler. Mye brukt i KFC, McDonald's, Dicos, pizzaovner og annet vestlig kjøkkenutstyr, forbedrer produktkvalitetsytelsen mens du tar hensyn til miljøvern og energibehov av tiden.


spesifikasjoner

ikke-standard

høy varmeffektivitet

CE-sertifikat

lang tid bruk

Flanged immersion varmeapparat, Flanged Tubular Varmere, varmeelement, skrue plug immersion varmeapparatet

nedsenkning varmeovner består av hårnål bøyde rørelementer sveiset eller loddet inn i en flens og utstyrt med ledningsbokser for elektriske tilkoblinger.

Flensvarmere installeres ved å boltes til en tilsvarende flens sveiset til tankveggen eller dysen.

Et stort utvalg av flensstørrelser, kilowatt-klassifiseringer, spenninger, klemmehus og skedematerialer gjør disse varmeovnerne ideelle for alle typer varmeprogrammer.

Flanged Immersion Heaters er et godt valg for applikasjoner som krever større wattaages.

Flanged Immersion Heaters

Flanged Immersion Varmeelementer, både runde flenser og firkantede flensmodeller er et godt valg for applikasjoner som krever større effekt. Flensdempende varmeovner er konstruert for montering i rørledning, tank eller trykkbeholder med standard rørstørrelse.

Disse varmeovner er tilgjengelige i et bredt utvalg av priser, størrelser og kappematerialer som passer til oppvarmingskravene til vann, luft og andre gasser.

Flanged immersion varmeovner er svært effektive siden all energi som er generert blir spredt direkte inn i mediet som blir oppvarmet.

Alle flensede varmeapparatmodeller innbefatter rørformet varmekonstruksjon sveiset eller loddet inn i en karbonstålrørflens. Fuktresistente og eksplosjonssikre modeller er også tilgjengelige.


Vårt sertifikat

图片 18.png图片 12.png

图片 19.png图片 13.png


Pakking og forsendelse:

图片 15.png


图片 16.png

VÅRE FORDELER:

1.Minimum rekkefølge: 3 stk

2. Leveringstid: På lager 1-2 dager, utelukkende 3-7days

3.More enn 50 forskjellige størrelser lager

4.Produktene er delt inn i to karakterer

En karakter: Bruk verdens beste materiale Beste kvalitet, Møt eller overgå samme kvalitet i Europa og Amerika. Bare 40% av prisen på lignende produkter i Europa og Amerika. For å møte kundenes behov for høy kvalitet.

B-kvaliteter: Bruk toppmaterialet i Kina, Beste kvalitet i Kina, Møt standarden for kvalitet og prisbehov hos kundene

5.Provide OEM service.

6.Kvalitetssikring: Under normale forhold i samsvar med designområdet,

En karakterer 365days

B karakter 180 dager

1523258509 (1) PNGSuperb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av spiral flatvarmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av spiral flatvarmer. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: spiral flat varmeapparat produsenter, leverandører, fabrikk