Hot Runner Coil Dyse Varmeapparat med termoelement

Superb Heater Coil Heaters er produsert i rund, firkantet&rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling og holder en utmerket effektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyses, Manifolds etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.

Hot runner coil heater_01

PRODUKTBESKRIVELSE


Superb Heater Coil Heaters produseres i runde, firkantede& rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling og holder en utmerket effektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyses, Manifolds etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.BILDEVISNING

Hot runner coil heater_02 (2)

Hot runner coil heater_03

Hot runner coil heater_04

Hot runner coil heater_05Hot runner coil heater_06Hot runner coil heater_07

Hot runner coil heater_08

Hot runner coil heater_11Hot runner coil heater_09

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av varmløper-spole-dysevarmer med termoelement siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av varmløper-spiral-dysevarmer med termoelement. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Skulle du være interessert, ta gjerne kontakt med vår fabrikk.

Hot Tags: varm runner spole dysevarmer med termoelementprodusenter, leverandører, fabrikk