Hot Runner Oppvarming Element Fjær spole varmeapparat med K / J Termoelement

Superb Heater Coil Heaters er produsert i rund, firkantet og rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling som holder en utmerket effektivitet. De viktigste programmene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyser, Manifolds etc. Disse varmeovner kan produseres med innebygd termoelement J eller K type.

Hot runner coil heater_01

                                          PRODUKTBESKRIVELSE


Suveren varmeapparatColje Varmeovner er produsert i rund, firkantet og rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling holde en utmerket Effektivitet.De viktigste programmene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyser, Manifolds etc. Disse varmeovner kan produseres med innebygd termoelement J eller K type.BILDEVISNING

Hot runner coil heater_02 (2)

Hot runner coil heater_03

Hot runner coil heater_04

Hot runner coil heater_05Hot runner coil heater_06Hot runner coil heater_07

Hot runner coil heater_08

Hot runner coil heater_11Hot runner coil heater_09

 

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av hot runner varmeelement våren spole varmeapparat med k / j termoelement siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av hot runner varmeelement fjærspolevarmer med k / j termoelement. I de siste årene har vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, kan du gjerne kontakte vår fabrikk.
Hot Tags: varmeskinne varmeelement fjærspolevarmer med k/j termoelement produsenter, leverandører, fabrikk