600W dysefjærspole for varmt løpestyringssystem

Superb Heater Coil heaters er produsert i rund, firkantet&rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling og holder utmerket effektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner-systemer, smeltedyser, fordeler etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.

Hot runner coil heater_01

PRODUKTBESKRIVELSE


Superb varmeapparatColjevarmer produseres i runde, firkantede GG-forsterkere; rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling ved å holde et utmerketeffektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner-systemer, smeltedyser, fordeler etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.BILDEVISNING

Hot runner coil heater_02 (2)

Hot runner coil heater_03

Hot runner coil heater_04

Hot runner coil heater_05Hot runner coil heater_06Hot runner coil heater_07

Hot runner coil heater_08

Hot runner coil heater_11Hot runner coil heater_09

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av 600w munnstykke fjærspolevarmer for varmt løperkontrollsystem siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av 600w dysefjærspiralvarmer for varm løperkontrollsystem. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Skulle du være interessert, ta gjerne kontakt med vår fabrikk.

Hot Tags: 600w munnstykke fjærspolevarmer for produsenter, leverandører, fabrikanter av varme løpere