Med ribber Air varmeren

Med ribber Air varmeren

Med ribber Air varmeren Med ribber luft varmeapparatet er utformet for bruk i naturlige og tvunget konveksjon plass oppvarming, vårt utvalg av finned luftvarmere er egnet for økt varme overføring areal og der det kreves høyere effekten. Med robuste konstruksjon, kan disse finned ovner brukes i en rekke industrimiljøer. Med ribber rørformede ovner brukes for tvungen konveksjon varme, luft eller gass oppvarming. De tilpasses for å møte dine spesifikke behov.

Fortreffelig varmeapparatet teknologien har vært fokusert på produksjon av finned luft varmeapparatet siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av finned luft varmeapparatet. I de siste årene har eide vi sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet. Bør du er interessert, ta gjerne kontakt vår fabrikk.

Med ribber Air varmeren

Med ribber luft varmeapparatet er utformet for bruk i naturlige og tvunget konveksjon plass oppvarming, vårt utvalg av finned luftvarmere er egnet for økt varme overføring areal og der det kreves høyere effekten. Med robuste konstruksjon, kan disse finned ovner brukes i en rekke industrimiljøer. Med ribber rørformede ovner brukes for tvungen konveksjon varme, luft eller gass oppvarming. De tilpasses for å møte dine spesifikke behov.

Funksjoner

  • 1.Mechanically-limt kontinuerlig fin sikrer utmerket varmeoverføring og forhindrer fin vibrasjon ved høye air hastigheter.

  • 2. tube diameter: 6 mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm

  • 3. flere standard formasjoner og montering foringer tilgjengelig.

  • 4. standard fin er SUS304, andre skjede og fin materiale tilgjengelig

  • 5.120V, 208V, 240V, 480V tilgjengelig, spenning/wattstyrker avaiable

  • 6. maksimal skjede temperatur 750℉ (400℃)-stål 900℉ (480℃) - ST.ST./INCOLY

  • 7. ulike form: rett type, U type, W type, Roud og så videre

  • Standard fabrikken formasjoner-Consult fabrikk for andre tilgjengelige formationns.


Hot Tags: med ribber varmeapparatet produsenter, leverandører, fabrikken