Flensvarmer

Flensvarmer

Flanged varmeovner er ofte brukt i mange kjemiske, petroleum og vannbaserte applikasjoner. JAYE flensvarmere tillater fleksibiliteten til å bruke mange forskjellige legeringer for å motstå korrosjon og opprettholde levetiden til flensvarmeelementet. Stålflenser brukes vanligvis til smøremiddel ...


Flensvarmere brukes ofte i mange kjemiske, petroleums- og vannbaserte applikasjoner. JAYE flensvarmere tillater fleksibiliteten til å bruke mange forskjellige legeringer for å motstå korrosjon og opprettholde levetiden til flensvarmeelementet. Stålflenser brukes typisk til smøremiddeloljer, tung og lette oljer, voks samt mildt korrosive væsker og lav-flytende gassoppvarming. Stålflenser kan også bli funnet i nedsenkningsovner for vanntanker. Disse flensvarmere brukes til å behandle såpe- og vaskemiddelløsninger samt demineralisert eller deionisert vann. Flensvarmere i rustfritt stål brukes med mildt korroderende løsninger samt alvorlige korrosive løsninger.


spesifikasjoner

ikke-standard

høy varmeffektivitet

CE-sertifikat

lang tid bruk

Flanged immersion varmeapparat, Flanged Tubular Varmere, varmeelement, skrue plug immersion varmeapparatet

nedsenkning varmeovner består av hårnål bøyde rørelementer sveiset eller loddet inn i en flens og utstyrt med ledningsbokser for elektriske tilkoblinger.

Flensvarmere installeres ved å boltes til en tilsvarende flens sveiset til tankveggen eller dysen.

Et stort utvalg av flensstørrelser, kilowatt-klassifiseringer, spenninger, klemmehus og skedematerialer gjør disse varmeovnerne ideelle for alle typer varmeprogrammer.

Flanged Immersion Heaters er et godt valg for applikasjoner som krever større wattaages.

Flanged Immersion Heaters

Flanged Immersion Varmeelementer, både runde flenser og firkantede flensmodeller er et godt valg for applikasjoner som krever større effekt. Flensdempende varmeovner er konstruert for montering i rørledning, tank eller trykkbeholder med standard rørstørrelse.

Disse varmeovner er tilgjengelige i et bredt utvalg av priser, størrelser og kappematerialer som passer til oppvarmingskravene til vann, luft og andre gasser.

Flanged immersion varmeovner er svært effektive siden all energi som er generert blir spredt direkte inn i mediet som blir oppvarmet.

Alle flensede varmeapparatmodeller innbefatter rørformet varmekonstruksjon sveiset eller loddet inn i en karbonstålrørflens. Fuktresistente og eksplosjonssikre modeller er også tilgjengelige.


Vårt sertifikat

图片 18.png图片 12.png

图片 19.png图片 13.png


Pakking og forsendelse:


图片 16.png

VÅRE FORDELER:

1.Minimum rekkefølge: 3 stk

2. Leveringstid: På lager 1-2 dager, utelukkende 3-7days

3.More enn 50 forskjellige størrelser lager

4.Produktene er delt inn i to karakterer

En karakter: Bruk verdens beste materiale Beste kvalitet, Møt eller overgå samme kvalitet i Europa og Amerika. Bare 40% av prisen på lignende produkter i Europa og Amerika. For å møte kundenes behov for høy kvalitet.

B-kvaliteter: Bruk toppmaterialet i Kina, Beste kvalitet i Kina, Møt standarden for kvalitet og prisbehov hos kundene

5.Provide OEM service.

6.Kvalitetssikring: Under normale forhold i samsvar med designområdet,

En karakterer 365days

B karakter 180 dager 1523258509 (1) PNG

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av flensvarmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av flensvarmer. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: flensvarmer produsenter, leverandører, fabrikk