Høy tetthet rørformet ovnsvarmer med fabrikk direkte salgspris

Høy tetthet rørformet ovnsvarmer med fabrikk direkte salgspris

Innledning Betraktet som den mest allsidige av alle elektriske varmeelementer, tilbyr rørformede varmeelementer et bredt spekter av klassifiseringer, kappematerialer og former som kan brukes på nesten ethvert temperaturbehov, enten for oppvarming av faste stoffer, væsker eller gasser. Strukturen av ...

Introduksjon

Rørformet varmeelementer betraktes som den mest allsidige av alle elektriske varmeelementer, og tilbyr et bredt spekter av klassifiseringer, kappematerialer og former som kan brukes til nesten alle temperaturbehov, enten for oppvarming av faste stoffer, væsker eller gasser. Strukturen til de rørformede varmeelementene gjør det mulig å danne i forskjellige former, og gir fordelene ved forbedret varmefordeling, større kompaktitet og enkel installasjon i mange industrielle applikasjoner.

 

Funksjoner og fordeler:

1. presisjon

Presisjon er en av de viktigste fordelene ved rørformede varmeelementer. De gir mulighet for avansert temperaturkontroll, bedre temperaturvedlikehold og presis varmeoverføring. Watt tettheter opp til 120 WPSI er tilgjengelige og temperaturer opptil 750 ° C (1,382 ° F) kan nås. De har fleksibilitet til å møte omtrent alle applikasjoner. De kalde delene er også skreddersydd for å beskytte terminaler. Et bredt utvalg av diametre tilgjengelig

2. Kompakt størrelse

Den kompakte størrelsen på rørformede varmeelementer har mange fordeler. Deres mindre og tilpassede størrelser gjør det enkelt å installere. Deres størrelse gjør dem også enkle å rengjøre, vedlikeholde eller erstatte. Evnen til lett å fjerne og erstatte disse elementene innebærer at produksjonsperioden ikke må pause for lenge.

3. Tilpasset

Tubular varmeelementer er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser, designet for optimal holdbarhet. Elementene er fabrikkkonfigurert til optimal størrelse og form for den spesifikke applikasjonen. Tilpasset bøyning av diameter og radius gir bedre ytelse ved å møte form, form og funksjon av applikasjoner.

 

Applikasjon:

Avhengig av deres rangering, skjede og form, brukes elektriske rørformede varmeelementer i en rekke industrielle oppvarmingsapplikasjoner (ledning, konveksjon, stråleoppvarming) som krever prosess temperaturer på opptil 750 ° C for å varme væsker, gasser og faste stoffer.

 

Materiale

applikasjon

Kobber

Vann, olje, fett

Stål

Alkaliske rengjøringsløsninger, Tars, Asfalt eller luftvarme

Rustfritt stål

Fresende væsker, matvareutstyr, Radiantoppvarming

Incoloy

Rengjørings- og avfettingsløsninger, ætsende væsker

Inconel

Plating og pickling løsninger, syre

Titanium

Etsende væsker  


Ordreveiledning:

Når du bestiller rørvarmeren, vennligst merk spesifikasjonene som følger:

1. Tegninger foretrukket

2. Strøm, spenning, form

3. Arbeidstemperatur

4. Materialkrav

5. Antall

6. Andre krav kreves.

Produktutstilling

Tubular heater 1.jpgTubular heater 1.jpgTubular heater4.jpg


tubular heater 5.jpg


Kontakt oss

Contact us.jpg
Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av høy tetthet tubulær ovnen med fabrikk direkte salgspris siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av høy tetthet tubulær ovnen med fabrikk direkte salgspris. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: høy tetthet tubulær ovnen med fabrikk direkte salgspris produsenter, leverandører, fabrikk