Rørformet varmelegemer i rustfritt stål

Rørformet varmelegemer i rustfritt stål

lav pris rustfritt stål U form rørformet varmeovner Rørelementer er den mest allsidige varmekilden. Tubular varmeovner er egnet for oppvarming av væsker, luft, gasser og faste legemer ved ledning eller stråling, de kan formes til et nesten ubegrenset utvalg av former. Vi har levert ...

lav pris rustfritt stål U form rørformet varmeovner

Rørformede varmeelementer er den mest allsidige varmekilden. Tubular varmeovner er egnet for oppvarming av væsker, luft, gasser og faste legemer ved ledning eller stråling, de kan formes til et nesten ubegrenset utvalg av former.

Vi har levert pålitelige rørformede varmeelementer som opererer i overkant av opptil 850 grader Celsius. Vårt sortiment omfatter standard kappematerialer og diametre, sammen med et stort utvalg av fikseringskjertler og elektriske terminer. Kjøleflater kan monteres om nødvendig, og det finnes jevne versjoner for farlige områder.

TYPISKE APPLIKASJONER

Metal mold, dø og plate oppvarming
Medisinsk og analytisk apparatoppvarming
Kast i metalldeler og platens
Kutte og tette hodene på emballasjeutstyr
Tankvegg og røroppvarming

Varmdempende og sirkulasjonsvarmere
Ovn og ovn oppvarming
Komfort oppvarming og frysebeskyttelse
Prosess luft og gass oppvarming
Termoforming, herding, tørking

4cd17dd7152ab4a0bcf3152265701cc.png

924aa36ff5b5c0047b6a6735545fa81.png

Produktutstilling:

Tubular heater11.jpg

Tubular heater10.jpg

Tubular heater12.jpg

Tubular heater14.jpg


Kontakt oss

Kontakt oss.jpgSuperb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av rustfritt stål uformet rørformede varmeovner siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av rustfritt stål uformet rørformede varmeovner. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: rustfritt stål du form tubular varmeovner produsenter, leverandører, fabrikk