Komfyr varmeelement Coiling varmeren For husholdningenes elektrisk komfyr

Komfyr varmeelement Coiling varmeren For husholdningenes elektrisk komfyr

Fortreffelig varmeapparatet teknologien har vært fokusert på produksjon av komfyren varmeelement coiling ovn for husholdningenes elektrisk komfyr siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av komfyren varmeelement coiling ovn for husholdningenes elektrisk komfyr. I siste...

Fortreffelig varmeapparatet teknologien har vært fokusert på produksjon av komfyren varmeelement coiling ovn for husholdningenes elektrisk komfyr siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av komfyren varmeelement coiling ovn for husholdningenes elektrisk komfyr. I de siste årene har eide vi sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet. Bør du er interessert, ta gjerne kontakt vår fabrikk.

Spenning andamp; Strøm: 110V-240V, 500W-2000W

Spesifikasjon

1. komfyren varmeelement

2. pipe materiale: SUS304, SUS316, SUS321. SUS309S, Incoloy 840

3. rør Diameter: 6,6 mm, 8.0 mm

4. motstand wire: OCR23A15, NI80CR20

5. to terminal 5 spoler med braket skriver.

 • Vår arbeidsbutikk:


  Vårt sertifikat


  Pakking og forsendelse:

  VÅRE FORDELER:

  1. minimums bestilling: 3pcs

  2. leveringstid: i lager 1-2days, ut lager 3-7days

  3. mer enn 50 forskjellige størrelser lager

  4. produktene deles inn i to karakterer

  Karakterer: Bruk det worldand #39; s topp materiale beste kvalitet, møte eller overgå samme kvalitet i Europa og Amerika, bare 40% av prisen på lignende produkter i Europa og Amerika å møte kundens behov for høy kvalitet.

  B karakterer: Bruk den Kina topp materialet, Best kvalitet i Kina, oppfyller standarden for kvalitet og pris kravene til kunder

  5. gir OEM service.

  6. kvalitetssikring: Under normale forhold samsvarer med området design

  En karakter 365days

  B karakterer 180days

  Fortreffelig varmeapparatet teknologien har vært fokusert på produksjon av rustfritt stål ovnen rørformede varmeovner varmeelementer varme rør siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av rustfritt stål ovnen rørformede varmeovner varmeelementer varme rør. I de siste årene har eide vi sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet. Bør du er interessert, ta gjerne kontakt vår fabrikk.


Hot Tags: komfyren varmeelement coiling varmeren for husholdning elektrisk komfyr produsenter, leverandører, fabrikken