U-type tohodet Oppvarming Tube

U-type tohodet Oppvarming Tube

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av u-type tohodet varmerør siden 1985, som er godt kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av u-type tohodet varmerør. I de siste årene har vi eid sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ...
Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av u-type tohodet varmerør siden 1985, som er godt kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av u-type tohodet varmerør. I de siste årene har vi eid sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Skulle du er interessert, kan du gjerne kontakte vår fabrikk.


  • Produkter:

 • 77-1.jpg

 • 77-2.jpg

  • produkt detaljer


  • Badstuovn deler

   produktbeskrivelse

   Spenning & Power: 110V-240V, 500W-2000W


   spesifikasjon

   1.sauna varmeelement

   2. rør arbeidsstykke er blant annet SUS304, SUS316, SUS321

   3.Pipe Diameter er 8mm, 10mm

   4. Den overflatebelastningen på varmerøret 5. 5 W / cm2.

 • Vårt verksted:


  vår sertifikat


  Pakking og forsendelse:

  Våre fordeler:

  1.Minimum rekkefølge: 3pcs

  2.Delivery tid: på lager 1-2days, ut aksje 3-7days

  3.More enn 50 forskjellige størrelser lager

  4.Products er delt inn i to karakterer

  A klassetrinn: bruke verdens beste materialet Best kvalitet, møte eller overgå den samme kvaliteten i Europa og Amerika, bare 40% av prisen på tilsvarende produkter i Europa og Amerika for å møte kundenes behov for høy kvalitet.

  B karakterer: Bruk The China topp materiale, Beste kvalitet i Kina, Møt standard for kvalitet og pris kravene til kundene

  5.Provide OEM service.

  6.Quality Assurance: Under normale forhold i samsvar med design rekkevidde,

  A karakterer 365days

  B karakterer 180days

  Ypperlig Heater teknologi har vært fokusert på fremstillingen av rustfritt stål badstuovn deler av varmeelementet rørformede ovner siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av rustfritt stål badstuovn deler varmeelement rørformede ovner. I de siste årene har vi eid sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Skulle du er interessert, kan du gjerne kontakte vår fabrikk.


Hot Tags: U-tube tohodet oppvarming rør produsenter, leverandører, fabrikk