Horisontal rørledning med luft eller flytende sirkulasjon

Horisontal rørledning med luft eller flytende sirkulasjon

rørledningsvarmere, noen ganger referert til som sirkulasjonsvarmere, har en rekke forskjellige industrielle anvendelser. Inline ovner benytter seg av varmeelementer som er dekket med en spesiell type fartøykammer som har korrosjonshindrende egenskaper. Denne typen oppvarming er indirekte. Væsken er ...

rørledningsvarmere, noen ganger referert til som sirkulasjonsvarmere, har antall forskjellige industrielle anvendelser.
Innvendige ovner benytter seg av varmeelementer som er dekket med en spesiell type fartøykammer som har korrosjonshindrende egenskaper. Denne typen oppvarming er indirekte. Væsken sirkuleres gjennom lukket sløyfe rundt varmeelementet til den når riktig temperatur. Deretter passerte' s ut av tanken gjennom anysen. Ulike bruksområder kan kreve forskjellige flensede forbindelser, kappematerialer eller temperaturområder. Disse varmeovnene er ofte isolert for å øke effektiviteten.

Produkt detalj

1

2

H98dd9ed613bd450fab6d948a3fc51ccfv

H144ec671b57d4c8da44f5d1dcdc5e443W

H253dc6ed4ee54db6a25ef405283c5b54O

7

8

6

Oljeledende varmesystem er lukket syklus i væskefrasen. Forskjellen i temperatur mellom produksjonsolje og returolje ligger i området 20-30 centigrade grad.
Ingen tap av slamkjøring, damp regner, slipper og lekkasjer som dampkjelen. Forholdet mellom varmeutnyttelse er veldig høyt. Det kan spare omtrent 30% energi sammenlignet med dampkjelen.
På grunn av at systemet med oljeledende varmesystem er enkelt, ikke noe vannbehandlingsutstyr, ikke mer hjelpeutstyr og lav trykkborehastighet av kjelen, er investeringen for hele systemet relativt lav.

10

applikasjon

NeoImage_副本

Sertifikat

image

Vårt salg

Hb9957fa331ed4261a9762cc03f7f8473Z_.webp.jpg

Visning

image (1)

Kontakt oss

图片1Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av horisontal rørledningsluft- eller væskesirkulasjonsvarmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av horisontal rørledning luft- eller væskesirkulasjonsvarmer. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Hvis du er interessert, kan du gjerne kontakte fabrikken.
Hot Tags: horisontale rørledninger produsenter, leverandører, fabrikk