Mgo Rod Winding Machine For Cartridge Heater

Mgo Rod Winding Machine For Cartridge Heater

Patronvarmer ledninger CNC vikling maskin, brukes for mini diameter som 1.5mm 3mm 3.2mm 4mm 4.5mm 5mm 6mm varmetrådene vikling på MGO stang, og også lett vikling til segmentert varme type patronvarmer varme ledninger vikling på Mgo stang.

CNC winding machine.jpg

Produktkombinasjon

SH0802 Mgo stang viklingsmaskin vedtar CNC programmerbar trinnmotor, som kan stille inn antall viklinger i 1-10 seksjoner, den vil automatisk bremse, tellingen er nøyaktig, det er avstengingsbeskyttelse, antall visninger av svinger, avstanden til ledningen kan stilles inn, hastigheten kan justeres, den kan stoppes på den tiden, maksimal behandlingslengde er 300 mm, og lengden på (500 mm) kan tilpasses.

Makt

AC 220V 50Hz

Mgo-stangdiameter

3-20mm

Mgo stanglengde

5-300mm og 5-500mm

Ulike diameter endrer klemmen

Størrelse på utseende

800 * 200 * 500mm

Vekt

100kg

.jpg

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av mgo rod viklingsmaskin for patronvarmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av mgo rod winding machine for cartridge heater. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Skulle du være interessert, ta gjerne kontakt med vår fabrikk.
Hot Tags: mgo rod viklingsmaskin for produsenter, leverandører, patronvarmer