Superb Heater Hot Runner Nozzle Coil Heater

Superb Heater Coil Heaters er produsert i rund, firkantet&rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling og holder en utmerket effektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyses, Manifolds etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.

Hot runner coil heater_01

PRODUKTBESKRIVELSESuperb varmeapparatColjevarmer produseres i runde, firkantede GG-forsterkere; rektangulær seksjon for å garantere maksimal termisk utveksling og holder et utmerketeffektivitet. De viktigste bruksområdene er dyser for Hot Runner Systems, Hot Melting Dyses, Manifolds etc. Disse varmeapparatene kan produseres med innebygd termoelement J- eller K-type.
BILDEVISNING

Hot runner coil heater_02 (2)

Hot runner coil heater_03

Hot runner coil heater_04

Hot runner coil heater_05Hot runner coil heater_06Hot runner coil heater_07

Hot runner coil heater_08

Hot runner coil heater_11Hot runner coil heater_09

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjonen av suveren varmeovner varmeløpsdyse spiralvarmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av suveren varmelegemer varme runner dyse spiralvarmer. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Skulle du være interessert, ta gjerne kontakt med vår fabrikk.

Hot Tags: suveren varme varmer produsenter, leverandører, fabrikk