Forskjellige spesifikasjoner Keramisk oppvarmingsplate

Forskjellige spesifikasjoner Keramisk oppvarmingsplate

Keramisk varmeplate er en høy temperatur og lang levetid. I moderne industri, jo høyere arbeidstemperaturbehov, kan den keramiske varmeapparatet tilpasse seg, spesielt kjemisk fiber, engineering plast, plast maskineri, elektronikk, medisin, mat og hver. Rørvarme, etc .;

Keramisk varmeplate er en høy temperatur og lang levetid. I moderne industri, jo høyere arbeidstemperaturbehov, kan den keramiske varmeapparatet tilpasse seg, spesielt kjemisk fiber, engineering plast, plast maskineri, elektronikk, medisin, mat og hver. Rørvarme, etc .; Keramiske fellesvarmer er laget av spiral-type motstands-ledninger gjennom spesialdesignede keramiske fliser med høy temperatur, som nettopp er utvidet og bøyelig. De vakre keramiske fibrene i metallhuset danner et termisk isolasjonslag. Former en effektiv høy temperatur, høy effekt tetthet, båndvarmer, og er designet for fleksibilitet og enkel installasjon.

Den keramiske oppvarmingsplaten har spesifikasjoner for ringtype og plateform og har pålitelig levetid, lang og holdbar, energibesparende, og har fordelene ved enkel installasjon, høy temperaturmotstand, hurtig varmeoverføring, god isolasjon og ingen begrensning på Størrelsen og størrelsen på produktet. I henhold til ledningsmodus for brukernes krav er spenningen fra 36V, 110V, 180V, 220V, 380V, og den høyeste effektbelastningen er 6,5W per kvadrat. Sammenlignet med den tradisjonelle elvarmeren, kan energiforbruket reduseres med 30%.

Keramiske varmepumpeprodukter brukes i stor grad i vakuumtørking, matbaking, medisinsk og annen infrarødtørking, baking, herding og andre anledninger i elektronisk tekstilindustri, lysindustri, elektromekanisk kjemisk, medisinsk, mat og annen industri.

infrared heater


Flere detials bare gjerne kontakte meg:

paige@superbheater.com

Mobiltelefon: 8613672830475

Whatsapp: 8613672830475

www.repetileheatlamp.com


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av ulike spesifikasjoner keramisk varmeplate siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av ulike spesifikasjoner keramisk varmeplate. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt vår fabrikk.
Hot Tags: ulike spesifikasjoner keramiske varme plate produsenter, leverandører, fabrikk