Gassvarmer med høy temperatur for smeltet stoff

Gassvarmer med høy temperatur for smeltet stoff

Høytemperatur gassvarmer for rørledningsvarmerer med smeltet stoff, noen ganger referert til som sirkulasjonsvarmere, har en rekke forskjellige industrielle anvendelser. Inline ovner benytter seg av varmeelementer som er dekket med en spesiell type fartøykammer som har korrosjonshindrende egenskaper. Dette...

Gassvarmer for høy temperatur for smeltet stoff
rørledningsvarmere, noen ganger referert til som sirkulasjonsvarmere, har antall forskjellige industrielle anvendelser.
Innvendige ovner benytter seg av varmeelementer som er dekket med en spesiell type fartøykammer som har korrosjonshindrende egenskaper. Denne typen oppvarming er indirekte. Væsken sirkuleres gjennom lukket sløyfe rundt varmeelementet til den når riktig temperatur. Deretter passerte' s ut av tanken gjennom anysen. Ulike bruksområder kan kreve forskjellige flensede forbindelser, kappematerialer eller temperaturområder. Disse varmeovnene er ofte isolert for å øke effektiviteten.

Produkt detalj

1

2

H253dc6ed4ee54db6a25ef405283c5b54O

6

7

8

5

Oljeledende varmesystem er lukket syklus i væskefrasen. Forskjellen i temperatur mellom produksjonsolje og returolje ligger i området 20-30 centigrade grad.
Ingen tap av slamkjøring, damp regner, slipper og lekkasjer som dampkjelen. Forholdet mellom varmeutnyttelse er veldig høyt. Det kan spare omtrent 30% energi sammenlignet med dampkjelen.
På grunn av at systemet med oljeledende varmesystem er enkelt, ikke noe vannbehandlingsutstyr, ikke mer hjelpeutstyr og lav trykkborehastighet av kjelen, er investeringen for hele systemet relativt lav.


Hb34cd07275824f938407bebcaf39f4aaS_.webp.jpg

NeoImage_副本

Sertifikat

image

Visning

image (1)

Kontakt oss

ShenzhenSuperbHeaterTechnologyCo., Ltd
ADD: No.8, ThirdIndustrialZone, ShiyanTown, BaoanDistrict, ShenzhenCity, Kina
Tlf / Fax: 0086-755-29059861
Mobil / Whatsapp: +86 18815481562
E-post: juli@superbheater.com
web:www.superbheater.com

Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av høytemperatur gassvarmer for smelteblått klut siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av høy temperatur gassvarmer for smeltet stoff. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for den høye kvaliteten, pålitelige ytelsen og den sterke holdbarheten til våre produkter. Hvis du er interessert, kan du gjerne kontakte fabrikken.
Hot Tags: høy temperatur gassvarmer for produsenter, leverandører, fabrikken av smeltet stoff