Høy temperatur 816 Air rørformede varmtvannsberedere varme Element silikongummi

Høy temperatur 816 Air rørformede varmtvannsberedere varme Element silikongummi

Høy temperatur 816 Air rørformede varmtvannsberedere varme Element silikongummi

816 vann varmeovner silikongummi

Emballasje andamp; Norge

Produktet er 120g/rør og 300g/rør. Hva selskapet klarte å gjøre er å pakke fabrikat rundt userand #39; s behov, ikke rundt alle funksjonene i seg selv. Produktet ikke-farlig gods, ikke-farlig gods lagring (kald mørke lagring) og transport. Uttrykke selskapene som samarbeider vi som DHL, Fedex, TNT, støtte for frakt også.


Våre tjenester

Til i dag, har vi dannet en stor kraftig tekniske team for høy-krav produksjonsprosessen og fullbyrde kvalitetskontroll. Vi har ISO9001:2000 og ISO14001:2004 sertifikater. I begynnelsen av 2010 etablerte vi våre oversjøiske salg og supportteam. Til nå, har vi hatt kunder i mer enn 8 land inkluderer OSS, Tyskland, Spania. I de kommende dagene, vil vi insistere på våre overtalelse på kvalitet og service, utvide markedet steg for steg.


Produktbeskrivelse

Element

RTV816electronic silikon fugemasse

Materiale

Miljøvennlig silikonolje

Programmet

LCD, Elecrical og elektronisk, PCB, og andre digitale produkter

Design

For elektronisk segl

Standard

120g/rør, 300ml/t

Situasjon

-50~+250℃

Farge

Rød

Logo

Egendefinert

Teknikker

relaterte forhold til blandet

Egenskaper

Ingen effekt på akustisk gjengivelse, antiwear, rengjøring lett, støtsikkert, olje-bevis, vann-bevis, varme-tolerant, ingen korrosjon, ingen lukt, fasjonable

OEM

Velkommen

Sertifikater

SGS, UL, RoHS

MASTERPACK

10 stykker

Pakking standard

1/brikke bag, 10bag/eske, eller forespørselen

Leveringstid

5 ~ 10 dager eller så, men rask levering

Betaling

T/T eller Western Union

Mold kostnader

Ingen mold koster

Eksempel

Gratis prøve

Port

Shenzhen,China(Mainland)Fortreffelig varmeapparatet teknologien har vært fokusert på produksjon av høy temperatur 816 vann rørformede luftvarmere varme elementet silikongummi siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandører av høy temperatur 816 vann air rørformede varmeovner varme elementet silikongummi. I de siste årene har eide vi sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet. Bør du er interessert, ta gjerne kontakt vår fabrikk.

Hot Tags: høy temperatur 816 vann luft rørformede varmeovner oppvarming element silikon gummi produsenter, leverandører, fabrikken