Kvaliteten på elektrisk oppvarmingsrør (varmestang)

Kvaliteten på elektrisk oppvarmingsrør (varmestang)

Date:Feb 19, 2021

Kvaliteten på elektrisk oppvarmingsrør (varmestang)

Kvaliteten på det elektriske oppvarmingsrøret avhenger hovedsakelig av følgende aspekter: elektrisk styrke, isolasjon, lekkasjestrøm, bai-strømnøyaktighet, levetid, korrosjonsbestandighet, størrelse osv.
1. Elektrisk styrke: Faktorene som påvirker den elektriske styrken til det elektriske oppvarmingsrøret inkluderer hovedsakelig tykkelsen på det isolerende laget, kvaliteten på råmaterialet til det isolerende laget, lengden på det elektriske oppvarmingsrøret, bøyens radius og antall bøyninger. KAWAI kan vanligvis oppnå 2000V i kald tilstand motstå spenningen til det elektriske oppvarmingsrøret i 1 sekund, og nedbrytningsstrømmen er 0,5mA.
2. Isolasjon: Den viktigste påvirkningen på isolasjonen til det elektriske oppvarmingsrøret er tetningsprosessen til det elektriske oppvarmingsrøret. KAWAI kan generelt oppnå mer enn 1000 megohms.
3. Lekkasjestrøm: hovedsakelig relatert til temperaturen på det elektriske oppvarmingsrøret, spenningen til det elektriske oppvarmingsrøret og oppvarmingslengden på det elektriske oppvarmingsrøret. En viktig vurderingsindeks for høye temperatur elektriske varmerør.
4. Strømnøyaktighet: hovedsakelig relatert til kvaliteten på motstandsledningen og produsentens teknologiske nivå. KAWAI må gjøre temperaturkoeffisienttester før masseproduksjon for å bestemme kulemotstanden i det kvalifiserte effektområdet.
5. Levetid: I tillegg til kvaliteten på motstandstråden er levetiden til oppvarmingsrøret også relatert til kvaliteten på magnesiumoksidpulveret og valget av motstandstrådens diameter. KAWAI kan produsere elektriske oppvarmingsrør med en overflatebelastning under 8W / CM2 for elektriske varmeslanger med høy temperatur. Når du velger motstandstrådens diameter, er det nødvendig å beregne overflatebelastningen på motstandstråden for å oppfylle levetidskravene.
6. Korrosjonsmotstand er et vanlig problem i vannoppvarming elektriske oppvarmingsrør og elektriske grillrør på grill. I tillegg til rimelig utvalg av materialer, er det også relatert til varmebehandlingen av det elektriske oppvarmingsrøret og overflatetilstanden til det elektriske oppvarmingsrøret.resistance tubular heating element heaters raw materialresistance tubular heating element heaters machines  (1)

Et par: Døm kvaliteten på varmeledningen

Neste: Bruk av elektrisk varmeplate