Bearded Dragon Basking Light Keramisk Varmelampe

Bearded Dragon Basking Light Keramisk Varmelampe

Mercury Damplamper er den nærmeste etterligningen av naturlig sollys som kan opprettes med en enkelt lyspære. Mercury Damp pære produserer fullspektret lys, varme (infrarød stråling), UVA og Reptile Uvb Lamp stråling som solen. Selv om kvikksølvdamper ikke er som kostnadseffektiv kilde til lys fullspektret belysning som metallhalogenlys, produserer det UVB-stråling i motsetning til metallhalogenpærer. Mercury Damp Bulb er faktisk den beste kilden til kunstig UVB stråling i et terrarium miljø.Bearded basilampe lys keramisk varmelampe


reptile heat lamp (3)reptile heat lamp (3)

reptile heat lamp

Reptilvarmepæren er en slags varmestrålingskilde for infrarød oppvarming. Det kan trenge inn i dyre muskler, utvide blodårene, fremme blodsirkulasjonen, men utsender ikke lys.

Påvirker ikke kjæledyrsøvn, egnet for hele dagen oppvarming av tropiske og ørkenreptiler. Livslengden er opptil 10.000 timer, noe som er mer enn 2 ganger den for tilsvarende produkter.

Vanntett design sprukker ikke i vann, egnet for omgivelser med høy luftfuktighet, produktet har elektrisk varmekabelbegravet støpeform: ingen oksidasjon, slagfasthet, sikkerhet og hygiene, ikke fading glasur, etc.


Eventuelle spørsmål henvendelse til:

Whatsapp: 8613672830475

Paige@superbheater.com


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av bearded dragon basking light keramisk varme lampe siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av skjegget drage basking lys keramisk varmelampe. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt vår fabrikk.
Hot Tags: skjegg drage basking lys keramiske varmelampe produsenter, leverandører, fabrikk