Keramisk oppvarmingsplate

Keramisk oppvarmingsplate

Mercury Damp lamper er nærmeste etterligning av naturlig sollys som kan opprettes med en enkelt lyspære. Mercury Damppære produserer fullspektret lys, varme (infrarød stråling), UVA og Reptile Uvb Lamp stråling som solen. Selv om kvikksølvdamper ikke er som kostnadseffektiv kilde til lys fullspektret belysning som metallhalogenlys, produserer det ikke UVB-stråling i motsetning til metallhalogenpærer. Mercury Damp Bulb er faktisk den beste kilden til kunstig UVB stråling i et terrarium miljø.

48238149_1005487769653410_1065566349457096704_n.jpg


Keramisk varmeplate er en høy temperatur og lang levetid. I moderne industri, jo høyere arbeidstemperaturbehov, kan den keramiske varmeapparatet tilpasse seg, spesielt kjemisk fiber, engineering plast, plast maskineri, elektronikk, medisin, mat og hver. Rørvarme, etc .; Keramiske fellesvarmer er laget av spiral-type motstands-ledninger gjennom spesialdesignede keramiske fliser med høy temperatur, som nettopp er utvidet og bøyelig. De vakre keramiske fibrene i metallhuset danner et termisk isolasjonslag. Former en effektiv høy temperatur, høy effekt tetthet, båndvarmer, og er designet for fleksibilitet og enkel installasjon.05.jpg


Den keramiske oppvarmingsplaten har spesifikasjoner for ringtype og plateform og har pålitelig levetid, lang og holdbar, energibesparende, og har fordelene ved enkel installasjon, høy temperaturmotstand, hurtig varmeoverføring, god isolasjon og ingen begrensning på Størrelsen og størrelsen på produktet. I henhold til ledningsmodus for brukernes krav er spenningen fra 36V, 110V, 180V, 220V, 380V, og den høyeste effektbelastningen er 6,5W per kvadrat. Sammenlignet med den tradisjonelle elvarmeren, kan energiforbruket reduseres med 30%.

Keramiske varmepumpeprodukter brukes i stor grad i vakuumtørking, matbaking, medisinsk og annen infrarødtørking, baking, herding og andre anledninger i elektronisk tekstilindustri, lysindustri, elektromekanisk kjemisk, medisinsk, mat og annen industri.


Vi produserer og leverer en rekke keramiske ovner, som er mye brukt i kjæledyr, kjemisk fiber, engineering plast, plast maskineri, elektronikk, medisin, mat og andre felt. Våre profesjonelle tjenester som røroppvarming har også blitt anerkjent av noen merkevarepartnere i Europa og USA. For eksempel: zoom, gigantisk lys, exo terra, flaksreptiler, hobbyer etc. Hvis du har dette praktiske behovet, vennligst kontakt oss.

paige@superbheater.comWhatsApp: 8613672830475

Hot Tags: keramiske varmepumpe produsenter, leverandører, fabrikk