Kina Supply Mini avl isolasjon lampe Keramisk varmelampe Pet Heater

Kina Supply Mini avl isolasjon lampe Keramisk varmelampe Pet Heater

Keramisk Reptile Heat Emitter er den perfekte løsningen for å holde din kaldblodige venn komfortabel og sunn, og reduserer riskhttps: //admin.seo.com.cn/Content/upload/201878957/201809201111412238348.jpg av fordøyelsesproblemer eller infeksjon forårsaket av utilstrekkelig varme . Denne store, sirkulære emitteren styrer varmen for å øke bassområdet uten lys. Det er en fin måte å supplere overheadvarmen på i ditt reptil- eller amfibie terrarium.

Kina leverer mini avl isolasjon lampe keramisk varmelampe kjæledyr varmeapparat

(2) jpg


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av Kina forsyning mini avl isolasjon lampe keramisk varmelampe kjæledyr varmer siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av Kina forsyning mini avl isolasjon lampe keramisk varmelampe kjæledyr varmeapparat. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: Kina forsyning mini avl isolasjon lampe keramisk varmelampe kjæledyr varmeapparat produsenter, leverandører, fabrikk