Utsøkt Reptile Heat Lamp Set relatert til Amazing Cage Heating

Utsøkt Reptile Heat Lamp Set relatert til Amazing Cage Heating

Det forrige bildet er Pretty Reptile Heat Lamp Minimalistisk Relatert til Best Classy Keramisk Varmeapparat Oppsett Reptile Forums Layout Veldig bra Reptile Images, og neste bilde er Gorgeous Reptile Heat Lamp Dimensjoner om Amazing G, The Bearded Dragon Basking Under Heat Lamp [Hd] - Youtube Bilder. Du kan lagre utsøkt Reptile Heat Lamp Set relatert til Amazing Cage Oppvarming - Heartfelt Hedgehogs Of Morgantown Og Fort Ashby, WV Portretter Hvis du liker.

Utsøkt Reptile Heat Lamp Set relatert til Amazing Cage Heating
images (9).jpgHTB1iSi2fdknBKNjSZKPq6x6OFXaQ.jpg
51b9z0Xzi8L._SL1080_.jpgAIICIOO Reptile varmelampe lampe - 60W

Keramiske varmeemittere er den perfekte 24-timers varmekilden for alle reptiler. Disse porselenoppvarmingsinnretningene skruer inn i en standard porselens glødelokk, og gir avkjølende "muskelinntrengende" infrarød varme mens det ikke utløses noe lys. Den flateformede designen er mer effektiv og lengre varig enn koniske konstruksjoner som bygger opp overflødig varme internt, og til slutt karboniserer elementet.

Hvorfor trenger du det?

  • Perfekt 24 timers varmekilder

  • 100% varmeeffektivitet

  • Perfekt for høy luftfuktighet terrarium.


varmelampe for hund

reptil varmelampe

keramisk varme emitter

Hold utenfor hunden og katten varm

Laget et varmt og koselig hus for dine utendørs kjæledyr til lur i vinterhalvåret.

Reptiler fornøyd med det

Infrarød varme trenger inn i vekten av vev, som fremmer helse og helbredelse.

Flott for Chicks Brooder

Oppbevar baby kyllinger varmer om natten uten det hele lysende lyset hele natten.

En bout Aiicioo

Aiicioo viet til å utvikle og skape beste kvalitet kjæledyr produkter for alle. Vi legger større vekt på å høre kundens stemme. All kommentar og råd i våre produkter og tjenester vil bli høyt verdsatt, vi vil ta skritt for å forbedre så snart som mulig.

Hvorfor din Reptile trenger en varmelampe?

Reptiler er uvanlige skapninger, langt annerledes enn pattedyrene vi er. Mens kroppene våre er oppvarmet fra innsiden, og vil kjempe for å opprettholde varmen, endres en reptil kropp og tilpasser seg det klimaet blir presentert for det. Feil temperaturområder kan føre til at reptilene dine blir syke med åndedrettsinfeksjon eller gjør ham mer utsatt for andre vanlige plager på grunn av svekkelse av immunsystemet og utilstrekkelig fordøyelse av næringsstoffer på grunn av lavere metabolisme når de holdes for høyt til en temperatur.

Hvordan fungerer vår Reptile Heat Bulb?

Aiicioo keramisk varmelampe er en strålende varmekilde og skaper en naturlig solaktig varme med et jevnt mønster. Den globale designen er mer effektiv og lengre varig enn flate konstruksjoner som bygger opp overflødig varme internt, og til slutt karboniserer elementet. Den lange bølgen infrarød varme produsert av denne keramiske varmelampen vil varme reptiler veldig effektivt. Keramisk varmelampe er den perfekte 24-timers varmekilden for alle reptiler. Det økte også den omgivende lufttemperaturen i terrariet. Infrarød varme trenger inn i vekter og hudvev, og fremmer helse og helbredelse etter hvert som det slippes ut for å ikke forstyrre de normale bildeperiodene til dyrene.

For best resultat:

  1. Hold ute på barn 2. Varmeapparatet er ekstremt varmt mens det er i bruk. Ikke rør for hånd 3. Før du fjerner det fra festet, vennligst vent minst 30 minutter for å kjøle det. 4. Bruk kun tørrsted for innendørs bruk i husholdningen 5. Ikke bruk hvis det er skadet


Flere detials bare gjerne kontakte meg:

paige@superbheater.com

Mobiltelefon: 8613672830475

Whatsapp: 8613672830475

www.repetileheatlamp.com


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av utsøkt reptil varmelampe sett relatert til fantastisk bur oppvarming siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av utsøkt reptil varme lampe sett relatert til fantastisk bur oppvarming. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: utsøkt reptilvarme lampe sett relatert til fantastiske bur oppvarming produsenter, leverandører, fabrikk