Reptile Heat Lampe Lampe Lampeskjerm Anti-Scald Beskyttende Guard Cylinder 100W

Reptile Heat Lampe Lampe Lampeskjerm Anti-Scald Beskyttende Guard Cylinder 100W

du kan forbedre blodsirkulasjonen av en rekke kjæledyr; å aktivere kjæledyrs molekylær aktivitet Forbedre kjæledyrs metabolisme, forbedre immunforsvaret til kjæledyr for å gi kjæledyret et passende temperaturmiljø.

Reptile Heat Lampe Lampe Lampeskjerm Anti-Scald Beskyttende Guard Cylinder 100W71R22UqEBkL._SL1000_.jpg
71Ev5CQat1L._SL1000_.jpg


81JibA9MFrL._SL1000_.jpg

Egenskaper:

1. Den keramiske varmeapparatet lyser ikke med god varmeeffekt uten påvirkning av det normale dyrets hvile;
2. Det gir kontinuerlig oppvarming av 20000 timer og er lamper med lengste levetid;
3. Massive keramiske komponenter for alle typer vått økologisk miljø;
4. Varmelysene vil gi varme høyere generelt innen 30 sekunder, og det holder en konstant temperatur når den kommer til en viss effekt;
5 Krokdesignet på siden for hengende gjenstander på kjæledyrburet;
6. For kjæledyr: alle slags krypdyr, skilpadder, slanger, firben, frosker, kyllinger og andre kjæledyr, spesialdesignede varmelamper, keramikkvarmer på eksportnivå, langt infrarød varme med jevn varme med høy oppvarmingshastighet;
7. Fordeler: Du kan forbedre blodsirkulasjonen av en rekke kjæledyr; å aktivere kjæledyrs molekylær aktivitet Forbedre kjæledyrs metabolisme, forbedre immunforsvaret til kjæledyr for å gi kjæledyret et passende temperaturmiljø.


71HClimhWpL._SL1000_.jpg

varmelampe for hund

reptil varmelampe

keramisk varme emitter

Hold utenfor hunden og katten varm

Laget et varmt og koselig hus for dine utendørs kjæledyr til lur i vinterhalvåret.

Reptiler fornøyd med det

Infrarød varme trenger inn i vekten av vev, som fremmer helse og helbredelse.

Flott for Chicks Brooder

Oppbevar baby kyllinger varmer om natten uten det hele lysende lyset hele natten.

En bout Aiicioo

Aiicioo viet til å utvikle og skape beste kvalitet kjæledyr produkter for alle. Vi legger større vekt på å høre kundens stemme. All kommentar og råd i våre produkter og tjenester vil bli høyt verdsatt, vi vil ta skritt for å forbedre så snart som mulig.

Hvorfor din Reptile trenger en varmelampe?

Reptiler er uvanlige skapninger, langt annerledes enn pattedyrene vi er. Mens kroppene våre er oppvarmet fra innsiden, og vil kjempe for å opprettholde varmen, endres en reptil kropp og tilpasser seg det klimaet blir presentert for det. Feil temperaturområder kan føre til at reptilene dine blir syke med åndedrettsinfeksjon eller gjør ham mer utsatt for andre vanlige plager på grunn av svekkelse av immunsystemet og utilstrekkelig fordøyelse av næringsstoffer på grunn av lavere metabolisme når de holdes for høyt til en temperatur.

Hvordan fungerer vår Reptile Heat Bulb?

Aiicioo keramisk varmelampe er en strålende varmekilde og skaper en naturlig solaktig varme med et jevnt mønster. Den globale designen er mer effektiv og lengre varig enn flate konstruksjoner som bygger opp overflødig varme internt, og til slutt karboniserer elementet. Den lange bølgen infrarød varme produsert av denne keramiske varmelampen vil varme reptiler veldig effektivt. Keramisk varmelampe er den perfekte 24-timers varmekilden for alle reptiler. Det økte også den omgivende lufttemperaturen i terrariet. Infrarød varme trenger inn i vekter og hudvev, og fremmer helse og helbredelse etter hvert som det slippes ut for å ikke forstyrre de normale bildeperiodene til dyrene.

For best resultat:

  1. Hold ute på barn 2. Varmeapparatet er ekstremt varmt mens det er i bruk. Ikke rør for hånd 3. Før du fjerner det fra festet, vennligst vent minst 30 minutter for å kjøle det. 4. Bruk kun tørrsted for innendørs bruk i husholdningen 5. Ikke bruk hvis det er skadet


Flere detials bare gjerne kontakte meg:

paige@superbheater.com

Mobiltelefon: 8613672830475

Whatsapp: 8613672830475

www.repetileheatlamp.com


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av reptil varmelampe lyspære lampeskjerm beskyttende beskyttelsesvakt sylinder 100w siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsenter og leverandører av reptil varmelampe lyspære lampeskjerm anti-skold beskyttende vaktbeholder 100w. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: reptil varmelampe lyspære lampeskjerm anti-scald beskyttende vakt sylinder 100w produsenter, leverandører, fabrikk