UVA UVB Light Heat Bulb For Reptil Og Amphibian Bruk

UVA UVB Light Heat Bulb For Reptil Og Amphibian Bruk

Keramiske varmeemittere er den perfekte 24-timers varmekilden for alle reptiler. Disse porselenoppvarmingsinnretningene skruer inn i en standard porselens glødelokk, og gir avkjølende "muskelinntrengende" infrarød varme mens det ikke utløses noe lys. Den flateformede designen er mer effektiv og lengre varig enn koniske konstruksjoner som bygger opp overflødig varme internt, og til slutt karboniserer elementet.

UVA UVB Light Heat Bulb for Reptil og Amfibian Bruk
images (1).jpgimages (2).jpg

Lamp5.jpg

35% økning av lys og varme i strålen

Oppretter et bassområde for termoregulering

Øker omgivelsestemperaturen

Stimulerer avlens oppførsel gjennom UVA stråler

Kan kombineres med nattvarme lampe eller infrarød basking spot lampe for en 24-timers syklus


En lampe spesialdesignet som en spotlampe. Den stramme strålen kan rettes nøyaktig på et område for å skape et bunnsted. Varmen og lyset i strålen økes med 35%, noe som gir større avstander mellom pære og bunnsted. UVA-lyset (ultrafiolett A) bidrar til reptilernes fysiologiske velvære.

Lys / varmebjelke: 45 ° - Fargegjengivelsesindeks: CRI 78 - Termisk effektivitet: 93%

PUNKT

LAMPSTØRRELSE (MM)

VOLT

WATT

R20 (R63)

63 * 100

120V / 240V

25W / 40W / 50W / 60W / 75W

R25 (R80)

80 * 110

120V / 240V

75W / 100W

R30 (R95)

95 * 128

120V / 240V

100W / 150W

Applikasjon:

varmelampe for hund

reptil varmelampe

keramisk varme emitter

Hold utenfor hunden og katten varm

Laget et varmt og koselig hus for dine utendørs kjæledyr til lur i vinterhalvåret.

Reptiler fornøyd med det

Infrarød varme trenger inn i vekten av vev, som fremmer helse og helbredelse.

Flott for Chicks Brooder

Oppbevar baby kyllinger varmer om natten uten det hele lysende lyset hele natten.


Hvorfor din Reptile trenger en varmelampe?

Reptiler er uvanlige skapninger, langt annerledes enn pattedyrene vi er. Mens kroppene våre er oppvarmet fra innsiden, og vil kjempe for å opprettholde varmen, endres en reptil kropp og tilpasser seg det klimaet blir presentert for det. Feil temperaturområder kan føre til at reptilene dine blir syke med åndedrettsinfeksjon eller gjør ham mer utsatt for andre vanlige plager på grunn av svekkelse av immunsystemet og utilstrekkelig fordøyelse av næringsstoffer på grunn av lavere metabolisme når de holdes for høyt til en temperatur.

Hvordan fungerer vår Reptile Heat Bulb?

Aiicioo keramisk varmelampe er en strålende varmekilde og skaper en naturlig solaktig varme med et jevnt mønster. Den globale designen er mer effektiv og lengre varig enn flate konstruksjoner som bygger opp overflødig varme internt, og til slutt karboniserer elementet. Den lange bølgen infrarød varme produsert av denne keramiske varmelampen vil varme reptiler veldig effektivt. Keramisk varmelampe er den perfekte 24-timers varmekilden for alle reptiler. Det økte også den omgivende lufttemperaturen i terrariet. Infrarød varme trenger inn i vekter og hudvev, og fremmer helse og helbredelse etter hvert som det slippes ut for å ikke forstyrre de normale bildeperiodene til dyrene.

For best resultat:

  1. Hold ute på barn 2. Varmeapparatet er ekstremt varmt mens det er i bruk. Ikke rør for hånd 3. Før du fjerner det fra festet, vennligst vent minst 30 minutter for å kjøle det. 4. Bruk kun tørrsted for innendørs bruk i husholdningen 5. Ikke bruk hvis det er skadet


Flere detials bare gjerne kontakte meg:

paige@superbheater.com

Mobiltelefon: 8613672830475

Whatsapp: 8613672830475

www.repetileheatlamp.com


Superb Heater Technology har vært fokusert på produksjon av uva uvb lyspære for reptil og amfibiebruk siden 1985, som er kjent som en av de ledende produsentene og leverandørene av uva uvb lyspære for reptil og amfibiebruk. I de siste årene eide vi et sterkt rykte for høy kvalitet, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet av våre produkter. Hvis du er interessert, vennligst kontakt fabrikken vår.
Hot Tags: uva uvb lyspære for reptiler og amfibiebrukere, leverandører, fabrikker